Toimitusehdot

Toimitusehdot

Hääbändi.fi-palvelu on tarkoitettu trubaduureille, duoille ja muun kokoisille orkestereille sekä ohjelmatoimistoille, joiden ohjelmisto koostuu hääkäyttöön soveltuvasta musiikista. Koska nykyään häämusiikki voi olla hyvinkin erilaista ja palveluun voi ilmoittaa myös esim. jazz- tai rock-orkestereita, tärkeintä on, että tarjottu musiikkityyli käy sivuilla selvästi ilmi.

Hääbändi.fi-sivuston tarkoitus on yhdistää hääorkesterin tarpeessa oleva oikeaan orkesteriin. Hääbändi.fi ei sovi keikkasopimuksia eikä ota muutenkaan vastuuta esityksen sisällöstä vaan sopimus tehdään aina esiintyjän ja tilaajan kesken. Hääbändi.fi voi poistaa yhtyeen sivun, mikäli kuvaus ei vastaa orkesterin todellista tilaa tai asiakaspalautteiden perusteella bändin laatu ei ole riittävä.

Hääbändi.fi-palveluun pääset mukaan täyttämällä rekisteröitymiskaavakkeen, jonka jälkeen otamme yhteyttä ja saat laskun sekä tunnukset palveluun. Tämän jälkeen pääset itse muokkaamaan sivuasi juuri sellaiseksi kuin sen haluat. Voit lisätä palveluun tekstiä ja kuvia sekä tehdä sivustasi persoonallisen joka palvelee sivuston käyttäjiä.
Artisti itse vastaa sivuile laitettavasta materiaalista että se ei riko tekijänoikeuksia eikä muitakaan lakeja ja sääntöjä, hääbändi.fi ei vastaa bändien/artistien palveluun laittamasta materiaalista.

Palvelun vuosimaksu on 120 € + alv (pidätämme oikeuden muutoksiin). Emme veloita muita maksuja. Palvelu on aina voimassa tilauksesta 12 kk kerrallaan eikä sitä voi irtisanoa kesken kauden. Tulet saamaan n. kuukautta ennen jäsenyyden päättymistä uuden laskun jolla voit jatkaa sopimusta. Laskun saat aina sähköpostiin, jos haluat laskun tavallisella postilla, joudumme veloittamaan 5 € (sis. alv) laskutuspalkkiota.

Palvelun tuottaa:

Ohjelmanurkka Oy,

Y-tunnus 2474166-3

Mainoksia