Länsi-Suomi

Muusa

Muusa

"Kyl hyvä meininki o ain hyvä meininki!" 

Muusa on nuorehkoista ammattimuusikoista koostuva turkulais-helsinkiläinen coverbändi, joka nostattaa korkkarit kattoon tuoreimmilla pop&rock-hiteillä ja just niillä parhaimmilla klassikkobiiseillä. Tarpeen tullen taivumme myös tunnelmalliseen tanssilavameininkiin tai tyylikkääseen taustajazziin saksofonin siivittämänä.

   

Olemme keikkailleet vuodesta 2011 lähtien häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa ja ravintoloissa, mm. Helsingin Hard Rock Cafessa, Turun Old Bankissa, Foijassa ja Vaasan yökerho Wildissa. Kertyneet kilometrit ja samalla kerttynyt ammattitaito takaavat sen, että yleisön viihtyminen ja hyvät bileet ovat AINA kaiken a ja ö. Illan setti kasataan aina tilaajan toiveet huomioiden juuri kyseisiin juhliin sopivaksi. 

Mukanamme kulkevat laadukkaat äänentoistolaitteet sekä mobiilit keikkavalot, joilla taataan laadukas ja sopiva äänenpaine sekä näyttävä lavashow!

    

     

Keikkakyselyt: 

osku@tanssimuusa.com
+358 40 8611 946

    

p.s kesälle 2018 vielä joitain vapaita päiviä, kysele siis jo tänään sillä nopeat syövät.. kyl te tiiätte. 

     

Lisää tietoa ja ääninäytetteitä
https://www.facebook.com/tanssimuusa/
http://www.tanssimuusa.com/
    

"Muusa on nimensä veroinen, unelmien bilebändi! Voimme lämpimästi suositella kaikille häitään suunnitteleville :)" -Morsian, 2016

"Kiitokset mahtavasta hääkeikasta lauantaina! Teitte juhlistamme ikimuistoiset ja saitte vieraat hyvin tanssilattialle. Monet ovat vielä jälkikäteen kehuneet esiintymistänne ja luomaanne biletunnelmaa. Kiitos!" - Morsian, 2016

"Suurkiitokset aivan mahtavasta setistä viime lauantaina häissämme! Mieletön tunnelma tanssilattialla koko ajan, KIITOS :)!!"

-Morsian, 2014

             

Bileohjelmistoesimerkkejä:  Gimme, Gimme Gimme; Uptown Funk; Get Lucky; I'm so excited; Happy; Livin on a prayer; Tinakenkätyttö; Supernaiset; Huuda; Beibi; Sata kesää, tuhat yötä; Kaikki nuoret tyypit; Sata salamaa; Holding on for a hero; Kaunis, rietas, onnellinen; Are you gonna go my way; Great balls of fire; Hengaillaan; Moves like Jagger; Madafakin darra; Marry you; Everybody (Backstreet's back), Summer of 69; Pulp Fiction; Älä droppaa mun tunnelmaa.

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia