Etelä-Suomi

KREIVIT

KREIVIT

Ensiluokkaista live-esiintymistä, tilaisuuden mukaan, elämäsi tilaisuuteen. Laaja, monipuolinen ohjelmistomme 50-luvulta nykypäivään sisältää takuuvarmoja hittejä, rokkia, poppia ja balladeja.

Juhlayhtye Kreivit on keikkaillut tiiviisti vuodesta 2010 lähtien. Häät, Yritysjuhlat, Valmistujaiset, Syntymäpäivät, Tanssiaiset, Opiskelijabileet, ravintola- ja baarikeikat ovat tulleet tutuiksi seitsemän vuoden aikana.

Nelihenkinen kokoonpano koostuu musiikin ammattilaisista, joista myös kaikki laulavat. Kreivien solisti Tenho Olavi oli mukana myös The Voice Of Finlandin 6. kaudella 2017 edeten hienosti aina Knock-Out-vaiheeseen asti.

Toimimme Etelä-Suomen alueella tyylikkäästi, korkealaatuisella äänentoistolla ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Ohjelmistomme sisältää niin koti- kuin ulkomaisia kappaleita ja myös toiveet otetaan huomioon.
Kappaleita mm. seuraavilta artisteilta; Rauli Badding Somerjoki, J. Karjalainen, Egotrippi, Elvis , CCR, Beatles, Doors, Juice Leskinen, Hurriganes, Pelle Miljoona, James Brown, Agents, Abba,  Leevi & Leawings, Dingo, Red Hot Chilipeppers, Rollarit, Olavi Uusivirta, Haloo Helsinki, Happoradio, Tehosekoitin, Johnny Cash, Neii Young ja tarvittaessa tietenkin suomalaiset valssit ja tangot (Kultainen nuoruus,  Kulkurin valssi, Akselin ja elinan häävalssi, Nuoruustango, Lapin tango...). Kysy myös biisilistaa

Lisätietoja ja tarjouksen voit pyytää puhelimitse
tai sähköpostilla kreivit(a)gmail.com
Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

kreivit@gmail.com

0443031494

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia