Etelä-Suomi

Jukepoika 25 vuotta!!!

Jukepoika 25 vuotta!!!

Elävänä jukeboksina mainetta niittänyt Jukepoika- bändi on vuosien saatossa kasvanut ja jalostunut innokkaasta triosta taidokkaaksi kvintetiksi, intoa unohtamatta:)

Bändin jäsenillä on yhteensä pitkälti toista sataa vuotta esiintymiskokemusta ja keikkoja sen mukaisesti mittarissa tuhansittain. 

Kokeneimmasta päästä miehistöön kuuluu kosketinsoittaja Risto Pahlama, jolla on ammattimaista soittokokemusta jo 1970- luvulta lähtien mm. Matin ja Tepon ja Finlandersien kanssa. Risto toimii luonnollisesti myös laulajana bändissä ja hoitaa siinä ohessa kapellimestarin ja miksaajankin hommat.

Kitaristi Pekka Kaasalainen on vaka vanha Vilperimies, vaikka onkin porukan nuorin. Sama mies muuten laulaa karaokeklassikko Kotiviinin miesosuudet Anna Hanskin kanssa. Pekka on monipuolinen kitaristi ja eritoten rock- ja rockabillyotetta piisaa.

Perustajatrion jäsenistä Jorma "Juke" Lehtelä toimii bändin solistina laulaen valtaosan biiseistä. Soittimimaan kitarat ja huuliharppu. 

Kontrabasso tuo Jukepoika- bändin ominaisen tuhdin ja rullaavan soundin. Bassoa soittaa ja ansiokkaasti pyöräyttelee Ali Alander.

Basistin paras kaveri on tietty rumpali, jonka leiviskää hoitaa sanavalmis Timo "Mato" Helminen. Timo myös laulaa ja pitää huolta levottomista välispiikeistä.

Jukepoika myös Facebookissa, (samoin solisti Jorma "Juke" Lehtelä ja Pekka Kaasalainen)

Yhteystiedot

jorma.lehtela@gmail.com
+358 40 5017196

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia