Etelä-Suomi

MegaMega

MegaMega

Haluaistko juhliisi bändin, mutta tilaa on vain DJ:lle? Haluaisitko juhliisi bändin, joka on jotain aivan muuta kuin ne lukemattomat yhtyeet, joita olet eri tilanteissa nähnyt? Haluatko juhliisi MegaMegaa, glitteriä, saippuakuplia, värivalojen loistetta sekä savukoneen tuomaa hurmoksellista tunnelmaa?

MegaMegan räjähtävän shown pyörteissä tutut hitit viedään rumpukoneen tahdittamana uusiin ulottuviiksiin ja bileistä puhutaan vuosikymmentenkin päästä! MegaMega on sähköä tanssijaloissa, glitteriä kauluksella sekä unohtumattomia hetkiä yhdessä rakkaiden ja ystävien kanssa.

Esitykseen suunniteltu valo- ja videoshow nostavat viimeistään tämän aivan spesiaalin performanssin juhlimisen stratosfääreihin - ja sieltä laskeutuu hyvillä mielin monta viikkoa takaisin maan pinnalle.

MegaMegan show on helposti räätälöitävissä tarpeitasi varten ja kuuntelemme mielellämme toiveitasi. Yhtyeen pienen koon ansiosta keikkoja voidaan soittaa mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa.
Shown äänenvoimakkuus on hallittavissa yhden volume-napin takaa ja tarvittaessa koko keikan voi soittaa vaikka silence partyna, jossa kaikilla osallistujilla on kuulokkeet päässä!

Jos kuitenkin kaipaat juhliisi valssien pyörteitä ja Isoisän olkihattua, ei MegaMega välttämättä ole sinun valintasi. Ellet toki sitten halua viedä näitä ihania perinteitä ja klassikoita aivan uudelle tasolle... :D

Yhtye tuo mukanaan laadukkaan äänentoiston, valo- ja videoshown, saippuakuplatykin, savukoneen sekä hurmoksellisen meiningin.
 

MegaMegalle on kunnia olla osana tärkeitä hetkiäsi!

 ______________________________________________________________________________________

Bändi:

Kohu-Kasperi - laulu, syntetisaattori

Mega-Jussi - syntetisaattorit

BB-Janne - kitara

Linkkejä:

MegaMegan kotisivut

MegaMegan Facebook-sivut 

Esittelyvideo:

MegaMega esittelyvideo

Musiikkivideoita:

MegaMega feat. MC Pyhä Lehmä - Aamuyö

MegaMega - Leiju ja lennä

 

Yhteystiedot

megamegayhtye@gmail.com

+358407063989

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia