Etelä-Suomi

Z MUSIC

Z MUSIC

Oletko menossa naimisiin tai täytätkö vuosia? Onko sinulle tai yrityksellesi tulossa juhlat?

Z Music on nuorekas, tasokas ja menevä bilebändi, jolta löytyy vuosien keikka- ja soittohistoria. Koe vuosikymmenten parhaimmat bilebiisit Z Musicin tulkitsemina – Me lupaamme, ettemme jätä ketään kylmäksi!

Z Music muokkautuu moneksi, sillä meidän kauttamme pystyt tilaamaan duon, trion, bändin, DJ:n, juontajan sekä äänentoistolaittoiston juhliisi! Räätälöimme paketin tilaisuuden ja sinun tarpeittesi mukaan!

Z Music:in upeat muusikot koostuvat musiikin huippuammattilaisista ja yhtyeen solisti Catharina Zühlke on tunnettu voimakkaasta ja monipuolisesta äänenkäytöstään! Catharina Zühlke, artistinimeltään Zühlke tuli tunnetuksi vuoden 2013 Idolsista ja hän sijottui tämän vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa hopeasijalle! This girl can sing! Keväällä 2016 Zühlke julkaisi omaa artistinimeään kantavan esikoisalbumin ja nyt artistin kappaleita kuullaan myös valtakunnallisesti radioissa. Zühlke toimi myös entisen Catapultti bilebändin keulahahmona ja toisena perustajana.

Zühlke ja hänen ammattitaitoinen tiiminsä on yhdistänyt vahvat osaamisalueensa ja tarjoaa laadukkaita musiikki- ja tapahtuma-alan palveluja! Z Music on määrätietoinen, luotettava ja laadukas yritys joka pyrkii olemaan markkinoiden luotettavin ja laadukkain toimija. Z Music pistää bileet pystyyn ja kädet kattoon!

Z MUSIC – "The center of your entertainment!"

Kuuntele Zühlkeä Spotifystä tai Youtubesta:

https://www.youtube.com/watch?v=hbVSLtlAshw

https://www.youtube.com/watch?v=n2pzZ4KUPJc&t=14s

Yhteystiedot

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ:
zmusicoy@gmail.com
puh. 0504326465
www.zuhlke.fiwww.zmusic.fi

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia