Etelä-Suomi

Matti Kurikan Luomispäivät

Matti Kurikan Luomispäivät

Matti Kurikan Luomispäivät on täydellinen viihdeorkesteri: bändi sekä soittaa että viihdyttää.

Teatterin ja musiikin ammattilaisista koostuvalta bändiltä irtoavat nimittäin myös musiikki-improvisaatiot, joten jos tarvitset juhliisi erittäin viihdyttävän ohjelmanumeron myös mahtavan tanssi/bilebändin lisäksi, on bändimme napakymppivalinta.

Sointula-näytelmän sivutuotteena syntynyt yhtye on keikkaillut ja ihastuttanut syksystä 2012 lähtien lukuisissa häissä, pikkujouluissa ja synttärijuhlissa. Bändin nimi on kunnianosoitus niin Sointulan siirtokunnan perustajalle, 1900-luvun alun vaikuttajalle Matti Kurikalle, kuin myös hienolle Pertti Kurikan nimipäivät -yhtyeellekin.

Bändin musiikillinen repertuaari ulottuu iskelmän ja rockin ikivihreistä jazzvivahteiden kautta ysärijysäriin ja nykypäivän hitteihin. Biisejä ei myöskään kuulla aina niinä aivan perinteisimpinä versioina, vaan niitä on sovitettu tanssilattia ja -kansa huomioiden mahdollisimman bilehenkisiksi. Kaikkia kappaleita ei tietenkään väännetä ja käännetä, vaan kyllä Abba on Abba ja Elvistäkään ei tarvitse yrittää bongata tahtien välistä. Tiukkaa groovea ja vahvaa tulkintaa tunteella ja suurella sydämellä.

Vetäviä yllätyksiä on myös luvassa ja erityistoiveet pyritään aina toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Kysy lisää, kerro toiveistasi ja pyydä tarjous!

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia