Länsi-Suomi

Pieni Liikkuva Orkesteri

Pieni Liikkuva Orkesteri

Pieni Liikkuva Orkesteri, Groovea Juhliisi!

Halusit juhliisi sitten tunnelmallisen ja akustispainotteisen kokoonpanon taikka täyden volyymin bilebändin meiltä se luonnistuu tyylillä ja ammattitaidolla!

Vuonna 2012 perustettu kokoonpano tekee keikkoja aina häistä, synttärijuhlista ja polttareista ravintolakeikkoihin rautaisella ammattitaidolla ja energisellä otteella! Yhtyeen ohjelmisto koostuu mm. monipuolisesta pop/rock -musiikista, soul/rhythm/r'n'b -musiikista, perinteisestä tanssimusiikista mutta sydän sykkii vahvasti myös vanhalle swingjazz`n bluesille. Pyrimme aina räätälöimään jokaisen keikan tilaisuuden mukaan ja toivekappaleet kuuluvat tottakai palveluumme. Pienimmillään yhtye starttaa keikalle duona, laajimmillaan se kasvaa jopa viiden hengen bilebändiksi.

Mistään peruskattauksesta ei myöskään ole kyse, sillä kokoonpanoon kuuluu myös mm. saksofoni ja poikkihuilu. Erityiseksi yhtyeen tekee heidän omintakeinen soundinsa ja kykynsä luoda tilaisuuteen intiimi, aito tunnelma, jonka voi tarvittaessa kasvattaa hurjaan, railakkaaseen menoon! 

"Kiitos mahtavasta tunnelman luonnista Hospodassa!! Tykättiin!!! Vieläkin hymyilyttää =)"

-asiakas ravintolakeikan jälkeen-

Käy kuuntelemassa ääninäyte tästä ja tykästy!

Nähdään keikalla:)!

Yhteystiedot

Pieniliikkuvaorkesteri@gmail.com

Jari Erma puh. 050 34545 72

Maija Sipiläinen puh. 044 32154 34 

Klikkaa tästä artistin kotisivulle

Ota yhteyttä artistiin oheisella lomakkeella.

Mainoksia